12.4.2019

Viime vuodesta tuttu Esimiehen kesätyöopas on täällä taas – entistä parempana!

Esimiehen kesätyöopas on muotoiltu tukemaan sinua, esimiestä tai kesätyönantajaa, tarjoamaan onnistunut kesätyökokemus kesätyöntekijöillesi. Oppaasta löydät lukemattomia käytännön vinkkejä ja työkaluja kesätyön kehittämiseksi. Opasta on työstetty yhdessä nuorten ja kesätyönantajien kanssa.

Kesätyöopas avaa Vastuullisen kesätyön periaatteita ja kertoo muun muassa minkälaisista palikoista onnistunut perehdytys rakentuu, mitkä asiat vaikuttavat merkityksellisyyteen ja miten luot oikeudenmukaisen ilmapiirin työpaikalle. Oppaan lopusta löytyvät muistiinpanosivut sekä kesäkuukausien kalenterisivut. Oppaan sivuilta löytyy myös kampanjan yhteistyökumppaneiden case-esimerkkejä kesätyöstä.

Opas on suunnattu kaikille kesätyön esimiehille ja kesätyönantajille, jotka haluavat hoitaa kesätöihin liittyvät asiat vastuullisesti ja tarjota nuorille hyviä kesätyökemuksia. Opas kannattaakin jakaa organisaationne johdolle, esimiehille, perehdyttäjille, tutoreille ja kollegoille, jotta koko organisaatio saadaan mukaan vaikuttamaan positiivisesti nuorten kesätyökokemuksiin ja sitoutetaan vastuulliseen toimintaan.

Tehdään yhdessä paras kesätyökesä ikinä!