1.3.2018

Viime vuodesta tuttu Esimiehen kesätyöopas on täällä taas – entistä parempana! Opas on suunnattu kaikille kesätyön esimiehille ja kesätyönantajille, jotka haluavat hoitaa kesätöihin liittyvät asiat vastuullisesti ja tarjota nuorille hyviä kesätyökemuksia. Sähköinen versio oppaasta on luettavissa heti ja painettu opas postitetaan kaikille kampanjassa mukana oleville vastuullisille työnantajille tulevan viikon aikana.

Esimiehen kesätyöopas avaa vastuullisen kesätyön periaatteita ja tarjoaa käytännön työkaluja kesätyön kehittämiseksi. Opasta on työstetty yhdessä nuorten ja kesätyönantajien kanssa.

Kesätyöopas on täynnä nuorten vinkkejä onnistuneeseen kesätyökokemukseen ja vastuullisten työnantajien hyviä kesätyökäytäntöjä. Oppaan lopusta löytyvät muistiinpanosivut sekä kesäkuukausien kalenterisivut. Oppaan sivuilta löytyy myös kampanjan yhteistyökumppaneiden case-esimerkkejä kesätyöstä.

Opas kannattaa jakaa organisaationne johdolle, esimiehille, perehdyttäjille, tutoreille ja kollegoille, jotta koko organisaatio saadaan mukaan vaikuttamaan positiivisesti nuorten kesätyökokemuksiin ja sitoutetaan vastuulliseen toimintaan.

Anna hyvän kiertää!

 

Lataa Esimiehen kesätyöopas (pdf) tästä.