4.4.2018

Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjalla pyyhkii hyvin. Mukana on jo ennätysmäärä vastuullisia kesätyönantajia ja yhteistyökumppaneita ympäri Suomen – mutta kampanjan tavoitteet ovat korkeammalla!

Haluamme, että mahdollisimman moni nuori ja opiskelija saisi onnistuneen kesätyökokemuksen. Kesätyöllä on valtava merkitys ja hyöty sekä nuorille, työnantajille että koko yhteiskunnalle.

Tavoitteenamme on sitouttaa mahdollisimman monta työnantajaa kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen ja innostaa yrityksiä kehittämään suomalaista kesätyötä.

Sinä ilmiannat, me kontaktoimme

Vinkkaa meille yksi tai useampi yritys, organisaatio tai kuntatoimija, jonka pitäisi mielestäsi myös olla mukana kampanjassa. Me kontaktoimme yrityksen ja haastamme sen mukaan. Voit myös ilmiantaa oman yrityksesi.

Haluamme kiittää yhdessä kampanjan suojelijan Jukka Kurttilan kanssa onnistuneen haasteen heittänyttä Finlaysonin upealla Old Jeans -kylpypyyhkeellä. Jokaisesta onnistuneesta haasteesta saat kiitoksena yhden pyyhkeen. Voit haastaa niin monta yritystä kuin haluat.

    Kontaktoimme yritykset ilmiantojärjestyksessä. Mikäli sama yritys on haastettu useampaan kertaan, lähtee pyyhe ensimmäiselle haastajalle. Ole siis nopea.

    Kuva: Finlayson