10.1.2018

Avaa silmät osaamiselle -tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa yhdessä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö Vamlasin ja Plan International Suomen kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on rohkaista työnantajia miettimään kesätyönhakijoita laajemmasta näkökulmasta ja lisätä tietoa erityisryhmien rekrytoinnista. Vammaisille, osatyökykyisille ja maahanmuuttajataustaisille nuorille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden tutustua eri työnantajiin ja kesätyöpaikkoihin.

Tietoa monimuotoisesta rekrytoinnista klo 1012

Aamiaistilaisuus on suunnattu esimiehille, HR-vastaaville ja kaikille työyhteisön kehittämisestä kiinnostuneille. Tilaisuuden pääpuhujana on  Keskon yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja. Lisäksi ohjelmassa on Vamlasin ja Planin nuorten vetämä roundtable-työpaja, jossa aiheina on syrjimätön rekrytointiprosessi, ohjaus ja palaute sekä mukautukset työpaikalla.

Aika: 7.2.2018 klo 10-12, aamiaistarjoilu alkaa 9.30
Paikka: Pentagon Designin kokous- ja tapahtumatila, os. Vilhonvuorenkatu 11A (Sörnäisissä nuorten toimintakeskus Hapen lähellä)

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.2.2018. Tilaisuus on maksuton.

 

Kuva: Jani Lappalainen

 

Kohtaa kesätyönhakijat 13-16

Iltapäivän rekrytapahtuma on suunnattu erityisesti nuorille, joille kesätyön saaminen on muita haasteellisempaa, kuten vammaisille ja maahanmuuttajataustaisille nuorille. Työnantajat esittelevät kesätyömahdollisuuksiaan ständeillä, ja ohjelma-osuudessa kuullaan mm. yritysten vinkkejä työnhakuun sekä nuorten kokemuksia kesätöistä. Luvassa on myös mahdollisuus nuorten kohtaamiseen työnhaun pikatreffeillä. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Paikka: Nuorten toimintakeskus Happi, os. Sörnäisten Rantatie 31

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.2.2018. Tilaisuus on maksuton.

 

Tervetuloa!

 

Tilaisuuden järjestävät Vastuullinen kesäduuni -kampanja, Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö sekä Plan International Suomi.