4.3.2022

Avoimia kesätyöpaikkoja on nyt ennätysmäärä, mutta mitkä yritykset ja työpaikat ovat suosituimpia nuorten keskuudessa? Entä ovatko jo käsillä kesätyönhakijan markkinat? Selvitimme, mitkä ovat helmikuun katsotuimmat Oikotien vastuulliset kesätyöpaikat.

Kesätyönhaku käy kuumana!

Sukelsimme sivustomme dataan ja huomasimme, että helmikuun kymmentä katsotuinta ilmoitusta on katsottu yhteensä yli 25 000 kertaa! Helmikuussa sivustollamme on ollut kuukauden ajan yhteensä noin 80 000 kävijääKesätyöilmoituksia on syötetty sivustolle ahkerasti kampanjassa mukana olevien vastuullisten työnantajien toimesta. Alaikäisten kesätöiden määrä ei ole kasvanut samassa suhteessa kuin täysi-ikäisten, mutta edelleen sivustomme yksi suosituimmista kohteista on alle 18-vuotiaiden kesätyöpaikat.

Alla näet helmikuun katsotuimmat vastuulliset kesätyöpaikat!

Katsotuimpien ilmoitusten listalla korostuvat vakaat ja tunnetut yritykset, jotka tarjoavat runsaasti työpaikkoja. Moni listalle noussut työnantaja on lisäksi nuorten hyvin tuntemia brändejä, kuten esimerkiksi Valio ja Tokmanni. Samoja työnantajia esiintyy myös koko viime vuoden 2021 TOP 10 katsotuimmista kesätyöpaikkailmoituksista.

Viestintä kuntoon!

Työvoimapulasta kärsivillä aloilla on erityisen tärkeää, että työnantaja markkinoi kesätyöpaikkaa aktiivisesti eri kanavissa ja heille luontevilla tavoilla mm. sosiaalisessa mediassa. Nuoret myös arvostavat, jos työpaikan hakeminen on helppoa ja rekryprosessin viestintä on aktiivista ja sujuvaa.

Kampanjaan kuuluvat työnantajat voivat julkaista veloituksetta kesätyöilmoituksia Vastuullinen kesäduuni- sivustolla läpi kampanjakauden. Ilmoittaudu mukaan kampanjaan täältä!