Ilmoita yritys kampanjaan

Tervetuloa Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjaan!

Vastuullinen kesäduuni -kampanja auttaa työnantajia kehittämään kesätyökäytäntöjään ja tarjoamaan nuorelle onnistuneen kesätyökokemuksen.

Viime kaudella Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa oli mukana jo yli 540 vastuullista työnantajaa. Tänä vuonna kampanja täyttää 12- vuotta ja tähtäämme tarjoamaan entistä enemmän vastuullisia kesätöitä nuorille! Tule mukaan!

Osallistuminen kampanjaan mahdollistaa näkyvyyden kampanjasivustolla ja somessa, sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla. Saat käyttää Vastuullinen kesäduuni -logoa sekä kampanjamateriaaleja, joiden avulla viestit positiivista työnantajakuvaa nuorille, asiakkaille sekä sidosryhmille. Osallistumalla pääset kehittämään kesätyöprosesseja hyödyntämällä kampanjan materiaaleja ja tapahtumia. Onnistuneet kesätyökäytännöt selvitetään Kesäduunitutkimuksessa ja palkitaan Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa, joihin saavat osallistua kaikki kampanjassa mukana olevat yritykset.

Lue lisää kampanjan hyödyistä

HUOM! Osallistuminen kampanjaan uusiutuu automaattisesti aina uudelle kaudelle! Mikäli organisaatiosi oli mukana kampanjassa kaudella 2021, olette suoraan mukana myös kaudella 2022. Uutta ilmoittautumista ei enää tarvitse tehdä. Jos haluat peruuttaa osallistumisesi tai jäsentietojanne tulisi päivittää, otathan yhteyttä kampanjatiimiin.

Vuosimaksut

Pienet ja keskisuuret työnantajat (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijat 390 € + alv (sisältää kesätyöpaikkailmoitukset)

Suuret yritykset (yli 250 työntekijää)  780 € + alv (sisältää kesätyöpaikkailmoitukset)

Mikäli haluatte kesätyönantajana tehdä asioita vielä isommin, tulemme mielellämme keskustelemaan laajemmista kumppanuuksista tai lisänäkyvyyksistä.

Ota yhteyttä:
Päivi Salminen-Kultanen
Oikotie Työpaikat
paivi.salminen-kultanen(at)oikotie.fi
m. 040 727 9717

Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen

Tutustu pääkumppaneihimme