Ilmoita yritys kampanjaan

Miten nuoren työntekijäsi mieli voi? Kuva: iStock

Tervetuloa Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjaan!

Vastuullinen kesäduuni -kampanja auttaa työnantajia kehittämään kesätyökäytäntöjään ja tarjoamaan nuorelle onnistuneen kesätyökokemuksen.

Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa oli mukana jo 540 vastuullista työnantajaa ja tarjosimme kesän aikana lähes 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa. Tänä vuonna kampanja täyttää 10- vuotta ja juhlavuoden tavoitteet ovat vielä korkeammalla! Tule mukaan!

Osallistuminen kampanjaan mahdollistaa näkyvyyden kampanjasivustolla ja somessa, sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla. Saat käyttää Vastuullinen kesäduuni -logoa sekä kampanjamateriaaleja, joiden avulla viestit positiivista työnantajakuvaa nuorille, asiakkaille sekä sidosryhmille. Osallistumalla pääset kehittämään kesätyöprosesseja hyödyntämällä kampanjan materiaaleja ja tapahtumia. Onnistuneet kesätyökäytännöt selvitetään Kesäduunitutkimuksessa ja palkitaan Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa.

Lue lisää kampanjan hyödyistä

HUOM! Osallistuminen kampanjaan uusiutuu automaattisesti aina uudelle kaudelle! Mikäli organisaatiosi oli mukana kampanjassa kaudella 2019, olette suoraan mukana myös kaudella 2020. Uutta ilmoittautumista ei enää tarvitse tehdä. Jos haluat peruuttaa osallistumisesi, otathan yhteyttä kampanjatiimiin.

Vuosimaksut

Mikroyrittäjät (alle 10 työntekijää) 20 € + alv (ei sisällä työpaikkailmoituksia)

Pienet ja keskisuuret työnantajat (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijat 390 € + alv (sisältää kesätyöpaikkailmoitukset)

Suuret yritykset (yli 250 työntekijää)  780 € + alv (sisältää kesätyöpaikkailmoitukset)

Mikäli haluatte kesätyönantajana tehdä asioita vielä isommin, tulemme mielellämme keskustelemaan laajemmista kumppanuuksista tai lisänäkyvyyksistä. Olette myös tervetulleita meille kylään!

Ota yhteyttä:
Päivi Salminen-Kultanen
Oikotie Työpaikat
paivi.salminen-kultanen@sanoma.fi
m. 040 727 9717

Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen

Tutustu pääkumppaneihimme