Kiitos ilmoittautumisestasi – näin pääset alkuun!

1. Ota logo heti käyttöösi! 

Vastuullinen kesäduuni -logo on nuorelle lupaus hyvästä kesätyökokemuksesta. Logo kannattaa siis ottaa laajalti käyttöön ja liittää kesätyöpaikkailmoituksiin, verkkosivuillenne ja sosiaalisen median kanaviinne! Logo on vapaasti käytettävissä viestiessänne osallistumisesta kampanjaan.

2. Viesti Vastuullisesta työnantajuudesta sisäisesti ja ulkoisesti

Vastuullisesta työnantajuudesta kannattaa viestiä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Vastuullinen kesätyönantajuus merkitsee montaa asiaa. Se on pidempiaikainen strategia sekä päivittäisiä tekoja.  Se on uusia käytäntöjä, onnistuneita kokemuksia, avointa viestintää, oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä, halua kehittyä, yhteiskunnallista vaikuttamista, tien näyttämistä, rohkeutta, innovaatioita, inhimillisyyttä ja välittämistä.

Se on vastuullisuusteko, josta kannattaa olla ylpeä!

3. Ilmoita kesätyöpaikat veloituksetta!

Kaikki kampanjassa mukanat olevat työnantajat saavat veloituksetta ilmoittaa kesätyöpaikat Oikotiellä ja kampanjasivustolla.

Kesätyöpaikkojen ilmoittaminen Oikotiellä tapahtuu yrityksen omilla Oikotie-tunnuksilla Vastuullinen kesäduuni -ilmoituspohjalla, jossa on valmiina Vastuullinen kesäduuni -logo. Luo tunnukset maksutta Oikotielle tästä (tyopaikat.oikotie.fi/tyonantajalle/rekisteroidy).

Ohjeet ilmoitusten laittoon lähetetään kauden alussa infokirjeessä, ilmoittaudu mukaan postituslistalle, jos et vielä siellä ole.

4. Kehitä käytäntöjä ja tarjoa esihenkilöille tukea 

Lataa Esihenkilön kesätyöopas ja osallistu seminaareihimme
Kesätyöopas tarjoaa esimiehille käytännön vinkkejä paremman kesätyökokemuksen tarjoamiseen nuorille. Opas kannattaa jakaa kaikille esihenkilöille ja kannustaa poimimaan parhaat vinkit käyttöön! Lataa vuoden 2021 Esihenkilön kesätyöopas tästä.

Webinaareissa ja seminaareissamme puolestaan pääset kuulemaan käytännön case-esimerkkejä ja parhaita vinkkejä kesätyökäytäntöjen kehittämiseen, keneltäkäs muulta, kuin muilta työnantajilta!

5. Hyödynnä somea – #VKD22

Voitte vinkata meille sisällöistä, joista haluaisitte viestittävän Vastuullinen kesäduuni -somekanavissa. Muistakaa tägätä meidät myös omiin postauksiinne ja käyttää #VKD22-tunnistetta! Näin löydämme viestinne ja voimme jakaa niitä myös omissa kanavissamme.

Ota myös seurantaan sometilimme: 

Twitter: @kesaduuni

Instagram: @vastuullinen_kesaduuni

Facebook: @vastuullinenkesaduuni

LinkedIn: Oikotie Vastuullinen kesäduuni

6. Ilmoita tarpeeksi henkilöitä postituslistalle

Viestimme kampanjassa tapahtuvista asioista sähköpostin välityksellä. Tarkistathan roskapostin, mikäli uutiskirjeitä ja webinaari-/seminaarikutsuja ei kuulu.

 Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ja poistua postituslistalta uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä tai täältä.

Liity tai ilmoita kollegasi postituslistalle täällä.

Ota yhteyttä!

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä: paivi.salminen-kultanen(at)oikotie.fi

Tutustu pääkumppaneihimme