Kesätöitä alle 18-vuotiaille

Hei kesätyönhakija! Alle 18-vuotiaiden kesätöitä löytyy myös realiaikaisesti päivittyvästä hakupalvelustamme osoitteesta www.kesaduuni.org (etusivu).

 

Aika ansaita omaa rahaa?

Kesätöiden löytäminen alle 18-vuotiaana voi tuntua vaikealta, koska suurinosa työnantajista vaatii täysi-ikäisyyttä kesätyöntekijöiltä. Listasimme tähän artikkeliin kesätyöpaikkoja ja vinkkejä kesätyöhakuun. Voit tutustua yrityksiin kesäduunitarinoiden avulla täältä.

Alle 18-vuotiaiden kesätöihin ja työntekoon liittyy myös laissa säädettyjä sopimuksia koskien työaikoja, työtunteja ja työn sisältöä.

Millainen on hyvä kesätyöntekijä?  ★ Millainen on hyvä kesätyöhakemus ja cv? ★ Miten valmistaudun kesätyöhaastatteluun?

Hei vastuullinen kesäduuni -kampanjan kumppani! Tarjoatteko te kesätöitä alle 18-vuotiaille? Ilmiantakaa kesätyöpaikka sähköpostilla osoitteeseen riia.jarvinen@sanoma.com, jotta paikka voidaan nostaa tälle sivulle!

Kesätyöpaikkoja

Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja tarjoaa lähes 1000 kesätyöpaikkaa ympäri Suomen.

Promotion Point

Promotion point etsii uusia työkavereita kesäksi tai pidemmäksikin aikaa! Avoimia työpaikkoja Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

 

Kaupunkien ja kuntien tarjoamat kesätyöt

 

Kuntarekry.fi tai oman paikkakuntasi nettisivut

Helsinki • Tampere • Espoo • Mikkeli • Vaasa • Rovaniemi • Iisalmi  • Lahti • Mänttä-Vilppula

Seurakunnan kesätyöt


Huvipuistot

 

MuumimaailmaPowerparkSärkänniemi

Paikkakuntasi 4H-yhdistys


Tutustu ja tienaa 


Kahden viikon mittainen tutustu ja tienaa -harjoittelu mahdollistaa kesätyökokemuksen nuorille. Kesätyöharjoittelupaikkaa etsitään kuten mitä tahansa kesätyötä – kesätyötä voit etsiä internetistä, käymällä paikan päällä tai soittamalla mielekkääseen työpaikkaan. Hakemiseen tarvitsee tuttuun tapaan 
työhakemuksen ja CV:n. Tutustu ja tienaa on suunnattu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville. 

Lue lisää Tutustu ja tienaa -kesätyöharjoittelusta

Kesäseteli 2019


Kesäseteli 2019-kampanjassa mukana olevat kaupungit korvaavat 300 euroa työnantajalle, joka palkkaa 9. luokkalaisen nuoren kesällä töihin (2.6.-11.8.2019 välisenä aikana). Kesäseteli 2019 -mahdollisuudet kannattaa tarkistaa koulustasi tai paikkakuntasi nettisivuilta.

Kesäseteli 2019 – Keravan Kaupunki • Helsingin Kaupunki

Jos ei nappaa


Kysele perheenjäseniltä ja tutuilta, marjatiloilta ja jäätelökioskeilta. Voit myös miettiä haluatko tarjoutua lastenhoito- tai puutarhatyöavuksi naapureille? Lemmikkien hoito voi myös tuoda lisätienestejä kesälle.

 

CV Esimerkkejä

Ajankohtaista