19.8.2014

Sonera tarjoaa vuosittain yli kolmelle sadalle nuorelle töitä. Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppanina Sonera haluaa tarjota nuorille onnistuneita kesätyökokemuksia ja parantaa samalla nuorten valmiuksia työelämään.

 

Toista kesää Soneralla työskentelevä Reetta Nisula kertoo kokemuksistaan yritysasiakkaiden palvelutehtävissä. Nuorelle kauppakorkeakoulun opiskelijalle työ Soneralla on ollut näköalapaikka suuren konsernin toimintaan.

 

– On ollut tosi hauska nähdä näin ison yrityksen arkea ja miten asiat on organisoitu. Soneralla on hoidettu tosi tiptop myös kaikki sopimusasiat ja on turvallinen olo tulla töihin, kuvailee Reetta.

 

 

Suomen Pankki työllistää vuosittain noin 40 kesätyöntekijää. Juuli Vuojärvi kiinnostui Suomen Pankin kesätöistä, sillä hän halusi soveltaa johtamis- ja kansantaloustieteen opintoja käytäntöön. Viestintäharjoittelijan tehtävissä on saanut tehdä oikeasti töitä ja haastavia työtehtäviä.

 

– Meillä on mahtava työyhteisö ja minut otettiin vastaan heti alusta alkaen täysipainoisena jäsenenä, kertoo Juuli.

 

 

Videoiden käsikirjoitus ja tuotanto: T-Media Oy. Lisätietoja Vesa Vilenius, puh. 050 560 8488, vesa.vilenius(at)t-media.fi, Twitter (at)vesa_vilenius. Videot on julkaistu kunkoululoppuu.fi-sivustolla, jossa nuoret voivat tutustua eri koulutus- ja uravaihtoehtoihin.