2.6.2022

Avoimia kesätyöpaikkoja on ollut alkuvuonna ennätysmäärä, mutta mitkä yritykset ja työpaikat ovat katsotuimpia nuorten keskuudessa? Selvitimme, mitkä ovat kevään katsotuimmat Oikotien vastuulliset kesätyöpaikat!

Kesätyönhaku on käynyt kuumana!

Sukelsimme sivustomme dataan ja huomasimme, että alkuvuoden kymmentä katsotuinta ilmoitusta on katsottu yhteensä yli 95 000 kertaa! Sivustollamme on ollut alkuvuoden ajan yhteensä noin 273 000 kävijääKesätyöilmoituksia on syötetty sivustolle ahkerasti kampanjassa mukana olevien vastuullisten työnantajien toimesta. Alaikäisten kesätöiden määrä ei ole kasvanut samassa suhteessa kuin täysi-ikäisten, mutta edelleen sivustomme yksi suosituimmista kohteista on alle 18-vuotiaiden kesätyöpaikat.

Alla näet kevään katsotuimmat vastuulliset kesätyöpaikat!

Katsotuimpien ilmoitusten listalla korostuvat vakaat ja tunnetut yritykset, jotka tarjoavat runsaasti työpaikkoja. Moni listalle noussut työnantaja on lisäksi nuorten hyvin tuntemia brändejä, kuten esimerkiksi Valio ja Tokmanni. Samoja työnantajia esiintyy myös koko viime vuoden 2021 TOP 10 katsotuimmista kesätyöpaikkailmoituksista.

Kaipaatko vinkkejä alkavaan kesätyökauteen, katso täältä esihenkilön opas kesätyöhön!