28.5.2015

 

28.5.2015

Kesätyökauden alkaessa Vastuullinen kesäduuni 2015-kampanja ja Monster käynnistävät Instagramissa #kesäduunimuisto-kuvakilpailun. Osallistu kilpailuun 1.6. – 31.8 välisenä aikana postaamalla kuva kivasta kesäduunihetkestäsi, -kokemuksestasi tai -muistostasi Instagramissa. Merkitse vielä kuva #kesäduunimuisto-hashtagilla, niin voit voittaa tuliterän Jopon!

Kisaan voit osallistua seuraavasti:

  1. Seuraa @vastuullinen_kesaduuni -tiliä Instagramissa
  2. Tägää kesätyökokemuksiisi liittyvä julkinen kuva #kesäduunimuisto -tunnisteella ja @vastuullinen_kesaduuni -käyttäjällä

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan syyskuun alussa Jopo-polkupyörä (Arvo 419 e).

Jaamme #kesäduunimuisto-kuvia edelleen Vastuullinen kesäduuni -kampanjan Instagram-, Twitter- ja Facebook-tilien kautta ja parhaista kuvista julkaistaan kooste kampanjan päätöstilaisuuden yhteydessä!

Muista haastaa myös ystäväsi mukaan kilpailuun!

 

Arvonnan järjestää T-Media Oy ja se suoritetaan tiistaina 1.9.2015.

Voittajalle ilmoitetaan Instagramissa yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä, palkinto-Jopo arvotaan uudestaan.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailujen sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Osallistumalla kilpailuun osallistujat suostuvat siihen, että heidän Instagram-tilinsä nimi eli käyttäjänimi sekä kuvansa julkaistaan Vastuullinen kesäduuni -kampanjan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kilpailukuvaan.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Facebookiin.