9.8.2018

Viime vuonna Vuoden kesätyöntekijäksi valittu Jonne Ruopsa on voittonsa jälkeen ehtinyt valmistua maanmittausinsinööriksi. Lue, mitä muuta vuodessa on tapahtunut.

Kesä 2017 on varmasti jäänyt Jonne Ruopsan mieleen. Tuolloin Destiassa kesätyöntekijänä ollut mies sai kaksi tunnustusta kouraansa. Hänet valittiin Vuoden kesätyöntekijäksi niin Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa kuin hänen omassa työpaikassaankin.

– Kun luotetaan, autetaan ja annetaan vastuuta, annetaan samalla myös kesätyöntekijän näyttää parhaimmat puolensa, Ruopsa kiitteli työkavereitaan.

Vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Ruopsa on palauttanut opinnäytetyönsä ja valmistunut Lapin ammattikorkeakoulusta maanmittausinsinööriksi. Kädessä on myös uusi työsopimus ja vakituinen työpaikka automaatio-operaattorina Destiassa.

Kesätyöntekjöille Jonne antaa omat vinkkinsä Destian sivuilla. Tässä tiivistetysti edellisvuoden voittajan tärpit:

Kysy palautetta esimieheltä tai työkavereilta.
Kerro kehitysehdotuksia ja omia toiveitasi.
Heittele rohkeasti omia ideoitasi. Näin voidaan saada hyviä uusia vivahteita piristämään ja helpottamaan urakoiden läpivientiä.

Lue myös: Jonne Ruopsan kesätyötarina

 

Vuoden kesätyöntekijä 2018 -kilpailu on vielä käynnissä

 

Vuoden kesätyöntekijä valitaan Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mukana olevien työnantajien ehdotusten perusteella. Tänä vuonna ehdokkaita voi ilmoittaa 16.8. saakka. Vuoden kesätyöntekijä 2018 palkitaan kampanjan päätösseminaarissa 6.9. Ilmoittaudu nyt mukaan!

Lisätietoja: siiri(at)t-media.fi