10.1.2018

Nuorten toimintakeskus Hapessa Helsingissä järjestetään 7.2.2018 rekrytapahtuma klo 13-16, jossa kesätöitä hakevat nuoret ja työnantajat kohtaavat. Tule tutustumaan työnantajiin, saamaan vinkkejä kesätyönhakuun ja kuulemaan erilaisista kesätyömahdollisuuksista!

Rekrytapahtuman ohjelma on suunnattu erityisesti nuorille, joille on muita vaikeampi saada kesätyöpaikka, kuten vammaisille ja maahanmuuttajataustaisille nuorille. Tarkoituksena on herätellä työnantajia miettimään kesätyönhakijoita laajemmasta näkökulmasta. Kaikki kesätöistä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Ständeillä esittäytyy vastuullisia kesätyönantajia, jotka haluavat edistää kaikkien nuorten mahdollisuuksia hankkia kesätyökokemusta.

Pääpuhujana on ratamoottoripyöräilyn maailmanmestari, mekaniikkasuunnittelija Ulla Kulju. Vauhtia rakastavan Ullan tarina on osoitus siitä, että asenne ratkaisee ja siitä, että unelmia kannattaa tavoitella rohkeasti!

Tapahtumassa on myös mahdollisuus ottaa uusi valokuva työhakemusta ja CV:tä varten ja jututtaa yritysten edustajia työnhaun pikadeiteillä!

OHJELMA

Ständit avoinna 13.00-16.00

klo 13.00 Avaus / Vastuullinen kesäduuni -kampanja
klo 14.00 Ulla Kulju
klo 14.20 Nuoret kertovat kesätyövinkkejään ja kokemuksiaan / Plan Suomi
klo 14.30 Muut keinot saada kesätyöpaikka: työnhakukampanjat, sosiaalinen media ja piilotyöt / Joonas Pihlajamaa, Oikotie Työpaikat
klo 14.45 Kesätyötä yrittäjänä / Samu Niemeläinen

Muuta ohjelmaa:

CV-ohjaamo klo 13.00-16.00
– Ota CV:si mukaan ja tule saamaan vinkkejä, miten saat osaamisesi paremmin esille / Pääkaupunkiseudun Ohjaamot.

CV-kuvaus klo 13.30-14.00 ja klo 15.30-16
– Ammattikuvaaja ottaa valokuvasi CV:tä varten.

Työnhaun pikadeitit (Ajankohta tarkentuu myöhemmin)
– Harjoittele työhaastattelua työnhaun pikadeiteillä.

Työnantajat ständeillä:

Lassila&Tikanoja
Restel
Barona
Espoon kaupunki
Helsingin kaupunki
4H Suomi

Ohjelmaa ja työnantajatietoja täydennetään tapahtuman lähestyessä – seuraa tapahtuman Facebook-sivuja!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Happi on esteetön pyörätuolilla liikkuville. Ohjelma klo 14-15 on tulkattu viittomakielelle. Lisäksi klo 15-16 voit lainata tulkin mukaasi ständille.

Tervetuloa mukaan!