Ilmoita kesätyöpaikat Oikotiellä

Tee näin: Kesätyöpaikkailmoitukset veloituksetta

Vastuullinen kesäduuni -yhteisössä mukana olevat työnantajat saavat veloituksetta ilmoittaa kesätyöpaikat Oikotien sivustolla.  Kesätyöpaikkailmoitukset näkyvät Oikotien työpaikkalistauksessa.

Kesätyöpaikkojen ilmoittaminen Oikotiellä tapahtuu yrityksen omilla Oikotie-tunnuksilla.  Jos sinulla ei ole vielä Oikotie-tunnuksia, pääset luomaan ne tästä. (tyopaikat.oikotie.fi/tyonantajalle/rekisteroidy).  Tunnusten luominen on maksutonta.

Vastuullinen kesäduuni- ilmoituspohjat lisätään Oikotielle rekisteröitymistä seuraavana maanantaina. Mikäli olette jo Oikotien asiakas, lisätään VKD-pohjat tilillenne yhteisöön ilmoittautumisesta seuraavana maanantaina. Voit käyttää omaa Oikotien brändipohjaa VKD- ilmoituksessa ja lisätä sen ilmoituksen tallennusvaiheessa.

Kesätyöpaikkailmoituksen tekeminen:

  1. Valitse ensin ”Tee uusi ilmoitus” ja sitten ”Oikotie työpaikkailmoitus”.
  2. Kesätyöpaikat ilmoitetaan veloituksetta valitsemalla kesätyö ilmoituksen tyypiksi.

Mikäli ilmoitusliittymä jostain syystä tarjoaa sinulle vain maksullista kesätyöpohjaa, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta he voivat tarkistaa, että VKD-tuote on päällä. Huomioithan että veloituksettomat kesätyöpaikkailmoitukset eivät ole enää 1.11.2023 alkaen Vastuullinen työpaikka-yhteisön henkilöstöpalveluyritysten käytössä (lukuunottamatta organisaation omia kesätyöpaikkailmoituksia). 

Huomioithan: 

  1. Kiinnitä huomiota kesätyöpaikan otsikkoon, sillä hakukone hakee ilmoituksen otsikon perusteella. Mikäli toivot yrityksen löytyvän hakukoneesta yrityksen nimellä, sisällytä yrityksen nimi otsikkoon. Ilmoituksissa kestää noin 2-3h ennen kuin ne tulevat näkyviin sivustoille.
  2. Vastuullinen kesäduuni -ilmoituspohjat ovat tarkoitettu ainoastaan kesätyöpaikkojen ilmoittamiseen (kesäkuukausien aikana suoritettavat kesätyöt tai harjoittelut). Esimerkiksi määräaikaiset, muut kausityöntekijät (esim. joulusesonki) ja jatkuvat työsuhteet eivät kuulu näihin. Kesäduuni -ilmoituspohjat eivät tästä syystä ole käytössä syys- ja lokakuussa.
  3. Julkaisemalla kesätyöpaikka-ilmoituksen, sitoudut julkaisemaan vain Vastuullinen työpaikka-yhteisöön kuuluvan organisaation oman kesätyöpaikkailmoituksen.

Eräsiirrot

Eräsiirtoasiakkaiden kesätyöpaikkailmoitukset julkaistaan samalla tavalla kuin viime vuonna. Käytännössä ilmoitukset syötetään siis yrityksen omien järjestelmien kautta, kesätyö-ilmoitustyyppiä käyttäen.

Tarvittaessa teitä auttaa Oikotien asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9.00-16.00.
oikotie.tyopaikat@oikotie.fi, puh. 010 808 850 (puhelun hinta 8,80 snt/min)

 

Tutustu pääkumppaneihimme