Ilmoita kesätyöpaikat Oikotiellä sekä Vastuullinen kesäduuni- kampanjasivulla

Tee näin: Kesätyöpaikkailmoitukset veloituksetta

Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa mukana olevat työnantajat saavat veloituksetta ilmoittaa kesätyöpaikat Oikotien kesaduuni.org.- kampanjasivustolle. Lisäksi  kesätyöpaikkailmoitukset näkyvät Oikotien työpaikkalistauksessa.

Kesätyöpaikkojen ilmoittaminen Oikotiellä tapahtuu yrityksen omilla Oikotie-tunnuksilla.  Jos sinulla ei ole vielä Oikotie-tunnuksia, pääset luomaan ne tästä. (tyopaikat.oikotie.fi/tyonantajalle/rekisteroidy).  Tunnusten luominen on maksutonta.

Vastuullinen kesäduuni- ilmoituspohjat lisätään Oikotielle rekisteröitymistä seuraavana maanantaina. Mikäli olette jo Oikotien asiakas, lisätään VKD-pohjat tilillenne kampanjaan ilmoittautumisesta seuraavana maanantaina. Voit käyttää omaa Oikotien tyylipohjaa VKD- ilmoituksessa ja lisätä sen ilmoituksen tallennusvaiheessa.

Kesätyöpaikkailmoituksen tekeminen:

  1. Valitse ensin ”Tee uusi ilmoitus” ja sitten ”Oikotie työpaikkailmoitus”.
  2. Kesätyöpaikat ilmoitetaan veloituksetta valitsemalla kesätyö ilmoituksen tyypiksi. Tällöin ilmoitus siirtyy automaattisesti myös kesaduuni.org -sivustolle

 

Mikäli ilmoitusliittymä jostain syystä tarjoaa sinulle vain maksullista kesätyöpohjaa, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta he voivat tarkistaa, että VKD-tuote on päällä.

Huomioithan: 

  1. Kiinnitä huomiota kesätyöpaikan otsikkoon, sillä hakukone hakee ilmoituksen otsikon perusteella. Mikäli toivot yrityksen löytyvän hakukoneesta yrityksen nimellä, sisällytä yrityksen nimi otsikkoon. Ilmoituksissa kestää noin 2-3h ennen kuin ne tulevat näkyviin sivustoille.
  2. Vastuullinen kesäduuni -ilmoituspohjat ovat tarkoitettu ainoastaan kesätyöpaikkojen ilmoittamiseen (kesäkuukausien aikana suoritettavat kesätyöt tai harjoittelut). Esimerkiksi määräaikaiset, muut kausityöntekijät (esim. joulusesonki) ja jatkuvat työsuhteet eivät kuulu näihin. Kesäduuni -ilmoituspohjat eivät tästä syystä ole käytössä syys- ja lokakuussa.

Eräsiirrot

Eräsiirtoasiakkaiden kesätyöpaikkailmoitukset julkaistaan samalla tavalla kuin viime vuonna. Käytännössä ilmoitukset syötetään siis yrityksen omien järjestelmien kautta, kesätyö-ilmoitustyyppiä käyttäen.

Tarvittaessa teitä auttaa Oikotien asiakaspalvelu:
oikotie.tyopaikat@oikotie.fi, puh. 010 808 850 (puhelun hinta 8,80 snt/min)

 

Tutustu pääkumppaneihimme