12.12.2014

Jo kolmen neljän vuoden ajan Sonera on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa yhtenä pääyhteistyökumppanina. Olemme nähneet miten kampanja on auttanut työnantajia kehittämään kesätyöprosessejaan ja tarjoamaan nuorille parempia kesätyökokemuksia. Parhaimmillaan kesätyö näyttää nuorelle tulevaisuuden suunnan, kannustaa opiskelemaan sekä kasvattaa itsenäisyyteen ja vastuunottoon. Hyvä työkokemus luo pitkään kestävää, positiivista asennetta koko työelämää kohtaan.

 

Kesätyökausi 2015 kurkkii jo kulman takana, joten nyt on aika liittyä mukaan positiiviseen kesätyökampanjaan! Osallistujat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin, mikä tekee kesätyöstä laadukasta sekä työnantajan että työntekijän kannalta.

 

Vuosi vuodelta Vastuullinen kesäduuni -kampanja on kehittynyt vaikuttavammaksi kokonaisuudeksi. Vuonna 2014 videot tulivat osaksi kampanjan viestintää ja päätimme sellaisen tuottaa yhdessä Taloudelliseen tiedotustoimistoon TATiin kuuluvan T-Median kanssa. Videoon saatiinkin hyvin kiteytettyä kesätyöntekijän kokemukset muotoon, joka kertoo positiivisella tavalla myös Sonerasta työnantajana.

 

 

Vetovastuun kampanjasta siirryttyä TATille Soneran päätös pääyhteistyökumppanuuden jatkamisesta ei ollut vaikea. Kampanjalla on nyt entistä paremmat mahdollisuudet viestiä nuorille ja opiskelijoille, joita kesätyöhön rekrytoimme.

 

Nyt on aika yhdessä kantaa vastuu nuorten työllistymisestä, positiivisista kokemuksista ja luoda nuoriin luottamusta tulevaisuuteen. Suosittelen kampanjaa monipuolisena tapana oppia organisaationa sekä kehittää työnantajakuvaa ja rekrytointia. Haastan myös sinut ja organisaationne mukaan hyväntuulliseen ja vaikuttavaan kampanjamme. Liity mukaan joukkomme ja ilmoittaudu!

 

Terhi Huttunen
Employer Branding Manager
TeliaSonera Finland Oyj