1.2.2022

Mistä ovat alkuvuoden katsotuimmat Oikotien vastuulliset kesätyöpaikat tehty? Sukelsimme sivustomme dataan ja huomasimme, että tammikuun kymmentä katsotuinta ilmoitusta on katsottu yhteensä huikeat yli 72 000 kertaa! Tammikuussa sivustollamme on ollut joka viikko keskimäärin yli 20 000 kävijää. 

Kesätyöilmoituksia on syötetty sivustolle ahkerasti kampanjassa mukana olevien vastuullisten työnantajien toimesta. Alla näet tammikuun katsotuimmat vastuulliset kesätyöpaikat!

Mitä yhteistä näillä ilmoituksilla on ja mitä voimme oppia? Kokosimme katsotuimmista kesätyöilmoituksista tärkeimmät huomiot talteen!

1. Tunnetut brändit saavat huomiota nuorilta

Katsotuimpien ilmoitusten listalla korostuvat vakaat ja tunnetut yritykset, jotka tarjoavat runsaasti työpaikkoja. Moni listalle noussut työnantaja on lisäksi nuorten hyvin tuntemia brändejä, kuten esimerkiksi Valio, Tallink Silja, Tokmanni ja Lidl. Samoja työnantajia esiintyy myös koko viime vuoden 2021 TOP 10 katsotuimmista kesätyöpaikkailmoituksista.

2. Työpaikkojen suuri määrä houkuttelee

Monessa katsotuimmassa ilmoituksessa haetaan isoa joukkoa kesätyöntekijöitä, kuten esimerkiksi Valion, Tallink Siljan ja Tokmannin kesätyöilmoituksissa. Avoimia työpaikkoja onkin yleensä enemmän kuin työpaikkailmoituksia, sillä yhdellä ilmoituksella voidaan hakea useampiakin työntekijöitä.

3. Otsikolla on väliä, mutta alalla ei

Ei ole aivan sama millaisen otsikon kesätyöilmoitukselle laittaa. Mikäli kesätyöpaikan toivoo löydettävän hakukoneesta esimerkiksi yrityksen nimellä tai tietyllä hakusanalla, tulisi nimen tai sanan löytyä ilmoituksen otsikosta. Hakukone hakee ilmoituksen nimittäin otsikon perusteella.

Tammikuun kymmenestä katsotuimmasta kesätyöpaikkailmoituksesta ei voi vetää mitään johtopäätöstä, että jokin ala olisi kiinnostavampi kuin toinen. Kymmenen katsotuimman joukossa on kesätyöpaikkoja mm. finanssialalta, kaupan alalta ja teollisuuden alalta.

Kampanjaan kuuluvat työnantajat voivat julkaista veloituksetta kesätyöilmoituksia Vastuullinen kesäduuni- sivustolla läpi kampanjakauden. Ilmoittaudu mukaan kampanjaan täältä!