19.2.2017

Kun koulu loppuu ja Vastuullinen kesäduuni -kampanja kiertävät vuoden 2017 aikana yli 100 lukiota ja ammattioppilaitosta ympäri Suomen. Kiertueella puhutaan siitä, miten unelmien toteuttaminen työelämässä koostuu useista sivupoluista ja autetaan nuoria työnhaussa. Tärkeää on hankkia mahdollisimman kirjava työkokemus, sillä ikinä ei voi tietää, mikä on se asia, joka avaa ovet seuraavaan työpaikkaan. Mikään työ ei siis ole turhaa, vaan oppimiskokemus!

Erottaudu toisista hakijoista

Tärkeintä työhakemuksen tekemisessä on erottuminen toisista hakijoista. Vain sillä tavalla pääset haastatteluun ja voit saada haluamasi työn. Yksi hyvä tapa erottautua on tehdä työhakemus videon muodossa. Harjoittele videohakemuksen tekoa ja jätä Kun koulu loppuu -sivustolle oma taidonnäytteesi. Samalla olet mukana vuoden huikeimmassa kisassa, jossa parhaan hakemuksen tehnyt nuori voittaa itselleen työpaikan kesälle 2017!

Kilpailuohjeet:

 

  1. Tee max. 1 min mittainen videotyöhakemus, jossa haet unelmiesi työpaikkaa, esim. avaruuskoiran kouluttajaksi kuuhun tai Donald Trumpin oikeaksi kädeksi! Ole rohkea, luova ja vähän hullukin, vain taivas on rajana!
  2. Lataa video johonkin näistä palveluista: Youtube, Vimeo, Dropbox, Google Drive tai jokin vastaava palvelu
  3. Kopioi videon linkki ja lisää se Kun koulu loppuu -sivuilla olevaan lomakkeeseen.
  4. Viisi parasta videotyöhakemusta palkitaan Beats by Dr. Dre Solo 2 wireless kuulokkeilla
  5. Huikein videotyöhakemus voittaa lisäksi itselleen kesätyön omalta paikkakunnaltaan. Nuori saa itse vaikuttaa, mikä oman paikkakunnan yritys olisi sopivin kesäduuniksi. 1,5kk kesätyö toteutetaan kesällä 2017.
  6. Lähetä videotyöhakemus heti! Mutta aivan viimeistään sunnuntaina 14.5.2017. Voittajalle ilmoitetaan maanantaina 15.5.2017 ja keskustellaan yhdessä, mistä oman paikkakunnan yrityksestä nuori toivoo kesätyötä.
  7. Kysyttävää? Laita s-posti: ida-maria.bergman@tat.fi

 

Osallistu kisaan tästä linkistä!

 

Katso esimerkkivideot ja tee omasi!

 

 

Tsekkaa myös vastuulliset kesätyöpaikat täältä tai Oikotieltä, ja hae tuleva kesätyöpaikkasi!