Oikotieltä löydät myös

#pelastetaansato2020: Tule tekemään kesätyötä, jolla on merkitystä!

Kiinnostaako kesätyö puutarhahommissa, mansikanpoimijana tai maatilalla? Puutarhatuotteiden, vihannesten, marjojen ja hedelmien tuotanto sekä sadonkorjuu on vaakalaudalla, jos maa- ja puutarhatiloille ei saada tarvittavaa kausityövoimaa. Koronakriisin vuoksi kausityövoimapula maa- ja puutarhatiloilla on todellinen ja kaikkien panosta tarvitaan. Vaikka ulkomaista työvoimaa tulee tiloille, on myös tärkeää saada Suomessa oleva työvoima tilojen tueksi.

Avointen työpaikkojen listalla on töitä esimerkiksi mansikanpoimijana, traktorinkuljettajana ja kasvihuonetyöntekijänä. Puutarhatyössä tarvitaan usein reipasta otetta ja fyysisesti hyvää kuntoa. Aiempaa kokemusta ei useinkaan vaadita. Työpaikkailmoitusten perusteella töistä maksetaan tunti- tai urakkapalkkaa tai niiden yhdistelmää. Monessa ilmoituksessa tuntipalkan kerrotaan perustuvan maaseutuelinkeinon työehtosopimukseen. Sen mukaan palkkaus on reilu 8–10 euroa tunnilta.

#pelastetaansato2020 #kausityö2020

Tutustu avoimiin paikkoihin ja ilmoittaudu kesätyönhakijaksi täältä:

 

Kausityöntekijöitä maa- ja puutarhatiloille – TöitäSuomesta

Turvaa työlläsi puutarhatuotteiden, vihannesten, marjojen ja hedelmien kylvö, tuotanto sekä sadonkorjuu. Puutarhatiloilla tehdään keväällä valmistelevia töitä ja kevään edetessä päästään istutushommiin ja sen jälkeen kasvustojen hoito- ja sadonkorjuutöihin. Parasta työssä on, että näet siinä oman kädenjälkesi. 

Seasonal workers for farms

Farm workers are needed to secure the sowing, production and harvesting of garden products, vegetables, berries and fruits. The work requires good physical condition and determination. The work varies from farm to farm and briefing is given before starting work. Some of the facilities provide workers with public transport and accommodation in a rural setting. The jobs are in various parts of Finland and you can apply for any facility.

Сезонные работники на фермы

Работники сельскохозяйственного профиля нужны садоводам, плодово-овощным и ягодным и прочим предприятиям. Весной на фермах проводятся подготовительные работы, затем посевные кампании, за которыми следуют уход и уборка урожая. Сезонные работы дают заработок и опыт. Самое значимое в работе на земле – это то, что вы видите результат своей работы и вносите личный вклад в успешные процессы земледелия, животноводства и обеспечение продуктовой безопасности.

Kausitöihin pääkaupunkiseudun marja- ja vihannestiloille, Espoo

Etsimme reippaita ihmisiä eripituisiin istutus-, hoito- ja sadonkorjuutöihin toukokuusta loppukesään. Keväällä ja alkukesästä työ sisältää taimien istutusta ja hoitotöitä ja kesäkuun puolivälistä työ on poimintaa ja muita sadonkorjuutöitä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä työhön koulutetaan paikan päällä. Viljelmät sijaitsevat usein syrjässä, niinpä mopo, auto tai fillari saattavat olla ainut mahdollisuus päästä työn ääreen. Palkkaus on tehtävästä riippuen joko tunti- tai urakkapalkka.

Kausitöihin pääkaupunkiseudun marja- ja vihannestiloille, Tuusula

Kausitöihin pääkaupunkiseudun marja- ja vihannestiloille, Kerava

Kausitöihin pääkaupunkiseudun marja- ja vihannestiloille, Vantaa, Tuusula, Espoo, Kerava

Töitäsuomesta.fi

TöitäSuomesta auttaa maaseudun työnantajia ja työntekijöitä löytämään toisensa. Ilmoittaudu työnhakijaksi palveluun tai selaa avoimia paikkoja ilman rekisteröitymistä. 

Tule maajussille työkaveriksi – kausitöitä tarjolla

Maatiloille etsitään työntekijöitä kevään ja kesän kausitöihin. Työntekijöistä on pulaa ja kausityöntekijöitä tarvitaankin nyt turvaamaan kotimainen sato suomalaiseen ruokapöytään.

 

 

#pelastetaansato2020 -yhteistyö

Tutustu pääkumppaneihimme