Työnantajalle

Hyvin hoidettu kesätyö on työnantajalle mahdollisuus tehdä vaikutus tulevaisuuden osaajiin ja kantaa samalla yhteiskunnallinen vastuunsa nuorten työllistämisestä. Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa työnantajat kehittävät kesätyöprosessejaan tutkimustiedon pohjalta ja verkoston hyviä käytänteitä peilaten.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan avulla työnantaja erottuu edukseen! Vastuullinen kesäduuni on näkyvä tapa rakentaa vetovoimaista ja vastuullista työnantajakuvaa. Kampanjan tavoitteena on työelämästä innostunut nuori, vetovoimainen työnantajakuva ja pitkällä tähtäimellä parempi työelämä.

Kampanjassa mukana olevat työnantajat saavat runsaasti työkaluja sekä nuorten vinkkejä onnistuneen kesätyön tarjoamiseen. Seminaareissa, uutiskirjeissä ja artikkeleissa jaamme verkoston hyviä käytäntöjä kesätyössä hyödynnettäväksi.

Tarjoa vastuullisia kesätöitä

Yläreunassa olevan ”Työnantajalle”-valikon alta löydät hyödyllistä tietoa kampanjasta, kuten vastuullisen kesätyön periaatteet sekä infoa Vastuullisin kesäduuni -kilpailusta. Lue myös työnantajan muistilista kesätyöntekijän palkkaamiseen sekä tutustu Esimiehen kesätyöoppaaseen.

Haluatko tarjota nuorelle ensimmäisiä kesätyökokemuksia?

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan, Vamlasin, Me osalliset ja Talous ja nuoret TAT:n etäkesätyön malli on suunniteltu erityisesti kesäseteliä ja Tutustu työelämään ja tienaa -mallia käyttäville nuorille. Etäkesätyömalli tarjoaa vinkit etäkesätyön toteutukseen, lukujärjestysehdotuksen sekä listan nuorelle sopivista kesätyötehtävistä. Kannustamme käyttämään mallia pohjana juuri teille sopivan kokonaisuuden muotoilussa.

Jos yrityksesi ei ole vielä mukana kampanjassa, ilmoittaudu tästä!

Tutustu pääkumppaneihimme