Työnantajalle

Hyvin hoidettu kesätyö on työnantajalle mahdollisuus tehdä vaikutus tulevaisuuden osaajiin ja kantaa samalla yhteiskunnallinen vastuunsa nuorten työllistämisestä. Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa työnantajat kehittävät kesätyöprosessejaan tutkimustiedon pohjalta ja verkoston hyviä käytänteitä peilaten.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan avulla työnantaja erottuu edukseen! Vastuullinen kesäduuni on näkyvä tapa rakentaa vetovoimaista ja vastuullista työnantajakuvaa. Kampanjan tavoitteena on työelämästä innostunut nuori, vetovoimainen työnantajakuva ja pitkällä tähtäimellä parempi työelämä.

Kampanjassa mukana olevat työnantajat saavat runsaasti työkaluja sekä nuorten vinkkejä onnistuneen kesätyön tarjoamiseen. Seminaareissa, uutiskirjeissä ja artikkeleissa jaamme verkoston hyviä käytäntöjä kesätyössä hyödynnettäväksi.

Tervetuloa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan!

Yläreunassa olevan ”Työnantajalle”-valikon alta löydät hyödyllistä tietoa kampanjasta, kuten vastuullisen kesätyön periaatteet sekä infoa Vastuullisin kesäduuni -kilpailusta. Lue myös työnantajan muistilista kesätyöntekijän palkkaamiseen sekä tutustu Esimiehen kesätyöoppaaseen.

Jos yrityksesi ei ole vielä mukana kampanjassa, ilmoittaudu tästä!

Tutustu pääkumppaneihimme