Vastuullinen kesäduuni

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja , joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjan pääyhteistyökumppaneina toimii TeliaS-ryhmä, DNA, Kojamo, ManpowerGroup, Elinkeinoelämän keskusliitto, WSP ja T-Media Oy:n ja Talous ja Nuoret TAT. Kampanjassa on mukana jo lähes 600 suomalaista kesätyönantajaa.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen niin työntekijälle kuin työnantajallekin.

Työnantajille kesätyö on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden työntekijöihin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti työnantaja voi varmistaa vetovoimansa, kun kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy.

Myös suuri yleisö odottaa työnantajilta vastuullisia tekoja. Vastuullinen kesäduuni on työnantajalle mahdollisuus kantaa vastuunsa nuorista – ja kertoa siitä.

Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta. Vastuullisessa kesätyössä tienaa omaa rahaa, mutta se myös kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä. Vastuullinen kesäduuni -kampanjasivusto tarjoaa kesätyönhakijoille myös vinkkejä ja tukea kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Vuosimaksut

Mikroyrittäjät (alle 10 työntekijää) 20 € + alv (ei sisällä työpaikkailmoituksia)

Pienet ja keskisuuret työnantajat (alle 250 työntekijää) sekä kuntatoimijat 390 € + alv (sisältää kesätyöpaikkailmoitukset)

Suuret yritykset (yli 250 työntekijää)  780 € + alv (sisältää kesätyöpaikkailmoitukset)

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan toteutuksesta vastaa Oikotie työpaikat. Vuoden 2019 kampanjaan osallistuu ennätykselliset yli 545 työnantajaa. Yhdessä he tarjoavat lähes 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjalla on vuosittain arvovaltainen suojelijansa. Vuoden 2019 kampanjan suojelija oli Fortumin Pekka Lundmark. Vuoden 2018 kampanjan suojelijana toimii Finlaysonin Jukka Kurttila. Vuonna 2017 kampanjan suojelijana toimi Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen. Vuonna 2016 kampanjan suojelija oli Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio ja 2015 Helkama Emotor Oy:n toimitusjohtaja Satu Helkama.

Työnantaja, ilmoittaudu kampanjaan!

Tutustu pääkumppaneihimme