19.10.2013

Vastuullinen kesäduuni yhdisti voimat Ylen Nuorille.Nyt! -toimintakampanjan kanssa haastamalla työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja. Työnantajat ovat voineet ilmoittautua mukaan kesätyötalkoisiin 23.9.2013 alkaen.

 

Vastuullinen kesäduuni on työnantajille suunnattu hyväntuulinen kampanja, jonka tarkoitus on kehittää kesätyötä ja 16-25-vuotiaiden nuorten valmiuksia siirtyä työelämään. Hanketta on toteuttamassa laaja joukko toimijoita, joita yhdistää kiinnostus nuorten työllisyyteen. Tavoitteenamme on saada mukaan mahdollisimman monta työnantajaa ja herättää keskustelua kesätyön merkityksestä nuorille ja työnantajille.

 

Vammaisen nuoren unelma työurasta

Tulevalla kaudella nostamme esiin vammaisten nuorten toiveet työurasta yhteistyössä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö Vamlasin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on kiinnittää huomiota nuoriin, joita työnantajat eivät ole ehkä aikaisempina vuosina tulleet ajatelleeksi mahdollisina kesätyöntekijöinä. Tarkoituksena on herättää työpaikkoja pohtimaan, voisiko vastuullisuus merkitä ensi kesänä myös sitä, että tavallisten nuorten osana vammaiset ja osatyökykyiset nuoret saisivat mahdollisuuden kesäduuniin ja hyvään kesätyökokemukseen. Astetta vastuullisempi rekrytointipäätös on usein työyhteisöjen arkea avartava kokemus. Lisätietoja vammaisten ja osatyökykyisten nuorten työllistämisestä kerromme kampanjakauden aikana.

 

Liity kesäduunikampanjaan tästä