5.2.2015

 

Samaan aikaan kun kampanjan pääyhteistyökumppaneita Soneraa, Nokiaa, Alma Mediaa ja Monsteria roastattiin avausseminaarissamme 26.1, saimme näkyvyyttä Kauppalehdessä kesätyöntekijöiden perehdytyksen merkitystä korostavassa jutussa. Lue Kauppalehden artikkeli tästä. Aihe oli esillä myös Ylen Ajantasassa ja Hesarin verkossa.

 

Tällä viikolla Vastuullinen kesäduuni 2015 –kampanja on ollut esillä tv:ssä. Tiistaina 3.2. kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen vieraili MTV:n Huomenta Suomi -lähetyksessä yhdessä kampanjan suojelijan Satu Helkaman kanssa. Keskiviikkona 4.2. oli vuorossa Ylen aamu-tv yhdessä Metsä Groupin Matti Simulan kanssa. Katso haastattelut: Huomenta Suomi: Vastuullinen kesäduuni nuorelle ja Ylen aamu-tv: Onko kesätöitä tarjolla?

Somekanavat elävät aktiivisesti mukana!

Myös sosiaalisessa mediassa pöhinä kasvaa koko ajan. Facebook, Twitter ja Instagram käyvät kuumana. Satu Helkaman kesäduunihaastekin kerää mukavasti katselukertoja Youtubessa.

Muista osallistua keskusteluun sosiaalisessa mediassa hashtagilla #VKD15, haasta omat sidosryhmät mukaan kampanjaan hashtagilla #kesäduunihaaste ja jaa omat kesäduunimuistot hashtagilla #kesäduunimuisto

Kesäduunikone kertoo millainen kesätyöntekijä olet

Ahkera uurastaja, motivoitunut moniosaaja vai kunnianhimoinen uraohjus? Kesätyönhakijat voivat nyt selvittää oman kesätyöntekijätyyppinsä vastaamalla muutamaan kesätöihin liittyvään kysymykseen Monsterin ja Vastuullisen kesäduunin uudessa kesäduunikoneessa.

 

Etkö vielä ole mukana positiivisuudellaan vaikuttavassa Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjassa? Vielä ei ole liian myöhäistä liittyä joukkoon! Tutustu kampanjan etuihin työnantajalle ja ilmoittaudu!