5.6.2018

Sanoma on ostanut T-Median työnantajakuva- ja vetovoimapalvelut ja liittänyt ne osaksi Oikotie Työpaikkojen tarjoomaa. Kauppa vahvistaa Oikotie Työpaikkojen roolia yritysten kokonaisvaltaisena rekrytointikumppanina.

”Kauppa parantaa entisestään valmiuksiamme palvella asiakkaitamme työnantajakuvan kehittämisessä vetovoimakampanjoiden, hyvien sisältöjen ja tutkimustiedon avulla. Olemme jatkossa entistä parempi kumppani rekrytoiville yrityksille niin ilmoituskanavana kuin työnantajamielikuvan kehittämisessä. Laajentunut palveluvalikoima avaa myös uusia ja innostavia mahdollisuuksia”, sanoo Oikotie Työpaikkojen johtaja Joonas Pihlajamaa.”

”Olemme tehneet Oikotien kanssa jo pitkään mahtavaa yhteistyötä Vastuullinen Kesäduuni- kampanjan kehittämiseksi. Suomalaiselle rekrytoijalle kauppa merkitsee entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua ja uusia tapoja profiloitua ja erottua”, sanoo VKD-kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen.

Tämä tarkoittaa sitä, että Vastuullinen kesäduuni toimii jatkossa osana Oikotie Työpaikkoja ja T-Median työnantajakuva- ja vetovoimapalvelut  löytyvät jatkossa Oikotien palveluvalikoimasta. Käytännössä kampanja pyörii täysin entiseen tapaan ja yhteyshenkilöt pysyvät ennallaan.

Oikotien ja Sanoman verkoston näkyvyyden tarjoamat mahdollisuudet ovat jatkossa entistä helpommin saatavilla Vastuullisen Kesäduunin asiakkaille. Yrityskaupan myötä Vastuullinen kesäduuni -kampanja pääsee kasvamaan entistä suuremmaksi ja hyödyntämään Sanoma Median markkinointikanavia enenevissä määrin.

Uudet tuulet ovat mahdollisuuksia täynnä ja odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan menestystarinaa kanssanne!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, mikäli sellaisia ilmenee!

 

Kampanjatiimin yhteystiedot.